Älska din kropp

nu och för alltid

Omorphia 20

Omorphia 20 använder sig av en unik kombination av fem olika tekniker

Kavitation

*Ultraljud som sätter fettcellerna i vibration. Max 30 minuter varannan dag.

Radiofrekvensteknologi

*Verkar uppstramande
*Reducerar rynkor och fina linjer
*Ökar produktionen av collagen och elastin
*Ger huden lyster
*Krymper/torkar ut fettceller.
*Den enda icke kirurgiska behandlingen som har kliniskt dokumenterad effekt för uppstramning, lyft av huden, reducerar rynkor samt förnyelse av ansiktets konturer.

Infrarött ljus

*Koncentrerad värmeenergi som liknar solen strålar med är inte skadligt för huden.
*Stimulerar läkningsprocesser
*Ger bättre endorfinproduktion
*Öppnar tilltäppt porer
*Ger lyster
*Påverkar lymfsystemet positivt

Vakuummassage

*Sätter igång blod- och lymfcirkulationen

Mekanisk massage

*Djupgående bindvävsmassage
*Luckrar upp fettdepåer
*Ökar cellens aktivitet

Kavitation är en teknik som framför allt hjälper dig att bli av med oönskade fettdepåer genom att förstöra själva fettcellerna. Genom denna metod erhålls ett mycket varaktigt resultat. Fettcellerna har ett ”inbyggt minne” som gör att de annars strävar efter att återskapa sin tidigare form och storlek. Därför har behandlingar som inte förstör cellerna en väldigt kortvarig effekt.
Kavitationsteknik i sig innebär att ultraljudet får fettcellerna att vibrera så snabbt att vakuumbubblor bildas i cellen. Till följd av detta ”sprängs” sedan fettcellernas ytterhölje (membranet) och fettet hamnar utanför cellerna. Utanför membranet kan fettet dels brytas ner på plats till snabb tillgänglig energi, som då tas upp i blodet eller också transporteras med lymfvägarna var de då antingen förbränns eller lagras i andra fettceller. Därför är det viktigt med en stund förbränningsträning i direkt anslutning till behandlingen.

Omorphia 20 har följande behandlingsområden

*Minskning av omfång på t e x buk, lår och stuss
*Reduktion av celluliter
*Reduktion av dubbelhaka, gäddhäng och kärlekshandtag
*Uppstramning av överflödig hud
*Minskning av porer och ökar lyster i ansiktet
*Rynkor och fina linjer

Hur många behandlingar krävs?

För att uppnå bästa resultat rekommenderas en kur på tio behandlingar, två gånger per vecka i fem veckor beroende på område. Man uppnår en märkbar förbättring efter varje behandling och minskning av bukomfång med upp till 20 cm har uppnåtts efter en kur på 10 behandlingar. Antalet behandlingar varierar beroende på kroppstyp och kostvanor. Behandlingsresultaten påverkas också av faktorer som t ex hur och var fettet sitter bundet i bindväven.

Före och efter behandling

För att bland annat hjälpa kroppen att transportera det frigjorda fettet är det viktigt att drick rikligt med vatten i samband med behandlingarna. Vi vill också att man håller sig från snabba kolhydrater före och efter behandling därför att insulinet i blodet höjs av dom snabba kolhydraterna och då är chansen att man lagrar det frigjorda fettet igen på något annat ställe på kroppen. För att uppnå bästa resultat rekommenderar vi någon form av förbränningsträning i samband med behandlingen t e x snabb promenad, cykling eller liknande. Tips på hur du kan få ut det mesta av din behandling får du vid första behandlingstillfället.

Varför Omorphia 20 och inte fettsugning

Kirurgiska ingrepp är alltid riskabla och innebär en viss konvalescenstid med begränsad rörlighet och arbetsförmåga. I värsta fall t o m sjukskrivning. Med Omorphia 20 uppnår du lika bra resultat som med fettsugning men utan återhämtningstid. Behandlingar med Omorphia 20 ger till skillnad från fettsugning också ett väldigt jämt resultat utan gropar, hudveck och andra ojämnheter.

Personer som inte kan genomföra behandlingen är sådana personer som har/haft problem med:

*Hjärtsjukdomar
*Metaller i kroppen
*Gravid
*Ammande
*Cancer
*Diabetes (gäller endast vid behandling av benen)
*Tinnitus
*Infekterade sår
*Hudförändringar
*Kärl och åderbrock (gäller på den området som ska behandlas)
*Pacemaker

Är det farligt att behandlas av kavitation eller ultraljud?

En del upplever det obehagligt med det surrande ljudet som man kan höra när man blir behandlad. Först och främst så är det inte ultraljudet som hörs när man blir behandlad utav Omorphia, människans öra kan inte uppfatta kavitation eller ultraljudets frekvens. Det vibrerande ljudet är undertoner till ultraljudet och det kan visserligen upplevas störande men det är helt ofarligt. Därför ska man inte behandlas med Omorphia om man lider av tinnitus.

Så här går en behandling till

Ultraljudsgelé appliceras på området som ska behandlas. Gelén optimerar kontaktytan mellan ultraljudsplattorna och huden. Med hjälp av gelén transporteras ljudvågorna genom huden. Vakuumet i Omorphias handtag suger in vävnaden i en kupa så att ultraljudspulserna endast påverkar den vävnad som finns i handtaget och inte andra vävnader eller organ. Behandlingen tar mellan 20 och 40 min.

Behandling av mage och midja

En kur består av 10 behandlingar som utförs ca 2 gånger per vecka.
Varje behandling tar ca 60 min.
Pris från 1395 kr till 1695 kr/behandling

Tänk på!

Fettceller som befinner sig i blodbanan kan antingen förbrännas eller lagras i andra fettceller någon annanstans i kroppen. Om de lagras eller förbränns beror på hormonet insulin. Därför vill vi att personer såväl före som efter behandling ska hålla sig borta från snabba kolhydrater som höjer det fettlagrande hormonet insulin. Kombinera gärna behandlingen med lättare motion för optimalt resultat. Metoden är ingen viktminskningsmetod utan en punktbehandling för fettdepåer.

Vi sammarbetar med Medical Finance för räntefri delbetalning!!!

Boka på www.5sinnen.se eller på mail annaskostohalsa@outlook.com